Wim en De Leiezonen uit Desselgem

March 15, 2016

 

HERINNERING :Op zaterdag 9 april treed ik op in De Schakel te Waregem met de Koninklijke muziekvereniging De Leiezonen uit Desselgem. Voor deze gelegenheid wordt een stuk ingestudeerd onder bigband begeleiding waarbij ik een onbeschreven blad aan mijn muzikaal pallet kan toevoegen. Ik bracht namelijk nog niet eerder een dergelijk genre met volwaardig orkest.  Een absolute uitdaging waar ik maar al te graag mijn tanden in wil zetten. Het is dan ook een ongelooflijke eer om dit met de voormalig wereldkampioen (2013) en cultureel ambassadeur 2016 voor de stad Waregem te mogen uitvoeren.

Ik zie hier  ongelooflijk naar uit.  Dit kan alleen maar genieten worden.

Info vind je terug op de officiële site www.kvmdeleiezonen.be 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

September 5, 2017

August 30, 2017

August 17, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square