Wim en De Leiezonen uit Desselgem


HERINNERING :Op zaterdag 9 april treed ik op in De Schakel te Waregem met de Koninklijke muziekvereniging De Leiezonen uit Desselgem. Voor deze gelegenheid wordt een stuk ingestudeerd onder bigband begeleiding waarbij ik een onbeschreven blad aan mijn muzikaal pallet kan toevoegen. Ik bracht namelijk nog niet eerder een dergelijk genre met volwaardig orkest. Een absolute uitdaging waar ik maar al te graag mijn tanden in wil zetten. Het is dan ook een ongelooflijke eer om dit met de voormalig wereldkampioen (2013) en cultureel ambassadeur 2016 voor de stad Waregem te mogen uitvoeren.

Ik zie hier ongelooflijk naar uit. Dit kan alleen maar genieten worden.

Info vind je terug op de officiële site www.kvmdeleiezonen.be

#bigband #fanfaranders #leiezonen

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square