Nostalgische Kleinkunst

April 4, 2016

Op 07 juli breng ik ter gelegenheid van het 11 juli gebeuren een ode aan de Kleinkunst met vooral gekende nummers uit lang vervlogen tijden (en minder vervlogen tijden) maar met nog steeds actuele thema's. Dit op uitnodiging van Het Rodenbachfonds. Door enkel de eigen begeleiding op gitaar belooft dit een zeer intiem concertje te worden.  Meer nieuws volgt wel nog maar noteer alvast in je agenda. Plaats van het gebeuren : Sint Paulus te Zwevegem. 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

September 5, 2017

August 30, 2017

August 17, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square